Isolatieglas (lucht gevuld)

Isolatieglas (lucht gevuld)

Vanaf €23.02 per 0.5 m2 (incl. BTW)

Categorieën: , , ,
Tags: , ,
Prijs: €23.02 per 0.5 m2 (incl. BTW)

Totaal Grootte (m²)
Product prijs
  • Afmetingen

    *Samenstelling

Aantal


Productbeschrijving

Isolatieglas (lucht gevuld), voor een comfortabeler wooncomfort!

De levertijd voor isolatieglas is gemiddeld 15 tot 20 werkdagen. Haalt u de bestelling af bij ons magazijn in Apeldoorn of Oosterhout, dan is de doorlooptijd korter, namelijk 10 tot 15 werkdagen.

Isolatieglas of dubbel glas wordt toegepast bij woningen en kantoorpanden. Het grote voordeel van isolerend glas t.o.v. van enkel glas is de lagere U-waarde, eenvoudig gezegd, het houdt de warmte in de woning beter vast. Hoe lager de U-waarde (het cijfer dat de isolatie-waarde weergeeft), hoe beter de isolatie. Dus meer comfort en een besparing in de stookkosten. Naast de mogelijk om isolatieglas (lucht gevuld) te kiezen, heeft u ook de mogelijkheid om een andere variant te kiezen die nog mee energie bespaart, namelijk HR++ glas.

Samenstelling isolatieglas

Standaard isolatieglas bestaat uit minimaal twee glasbladen, te weten de binnenruit en de buitenruit. Daartussen de spouw gevuld met lucht, wat zorgt voor de isolerende werking. Klik op de volgende link voor meer achtergrondinformatie over dubbel glas.

De spouw is 6, 10, 12, 13 of 15 millimeter breed. Hoe breder de spouw, hoe meer lucht er tussen de twee glasbladen aanwezig is, des te beter de isolatie. Voorbeeld: een binnenruit van 4 millimeter dik, een spouw van 12 millimeter breed en een buitenruit van 6 millimeter dik, maakt een glasopbouw van 22 millimeter (4 + 12 + 6 mm).

Door in de bestelmodule de breedte, hoogte, glasdikte en spouwbreedte in te geven, zijn de isolatieglas prijzen eenvoudig te berekenen. Bestel het glas en het wordt op maat gemaakt en binnen 2 tot 3 weken bij u thuis geleverd.

Toeslag bij grote oppervlakken

Bestel je glas breder dan 3100 mm of hoger dan 3100 mm of met een totaal oppervlak groter dan 4 m2, dan wordt er achteraf een lengte-toeslag in rekening gebracht. Mocht u een dergelijke ruit willen bestellen, vraag dan eerst bij ons een offerte aan door een bericht te sturen naar info@glaswebwinkel.nl

Het eerder genoemde alternatief voor standaard luchtgevuld dubbel glas is HR++ glas. Het grote verschil zit in de vulling van de spouw, argon gas i.p.v. lucht en een warmte reflecterende coating op het glas wat zorgt voor nog meer comfort en een lagere energierekening.

Kijk voor alle isolatieglas prijzen op Glaswebwinkel.nl

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Isolatieglas (lucht gevuld)” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U vindt misschien ook leuk…