121-530dc6a7-f5a4-4e81-be34-444dc0a8090f

Gehard satijn mat glas (Plat Poly geslepen)

Vanaf €65.62 per 0.5 m2 (incl. BTW)

Categorieën: , , , , ,
Tags: , ,
Prijs: €65.62 per 0.5 m2 (incl. BTW)

Totaal Grootte (m²)
Product prijs

Aantal


Productbeschrijving

Plat poly geslepen gehard satijn mat glas bestel je gemakkelijk en snel bij Glaswebwinkel.nl

Gematteerd glas (satijn/matelux) is verkrijgbaar vanaf een dikte van 4 mm. Dit glassoort wordt ook wel melkglas of acide glas genoemd. Het gematteerde effect of satijn look ontstaat door het glas te behandelen met een speciaal zuur of door het glasoppervlak te zandstralen. Hoewel je niet door het glas heen kunt kijken, laat het wel net zoveel licht door als normaal doorzichtig floatglas.

Plat poly geslepen gehard mat glas wordt veelal toegepast waarbij de privacy beschermd moet worden. Dit kan zijn als scheidingswand, douchewand, douchecabine of tussendeur.

Het geharde matglas is eenvoudig met water te reinigen.

De minimaal te produceren lengte of breedte is 200 mm. Bestel je glas breder dan 3100 mm of hoger dan 3100 mm of met een totaal oppervlak groter dan 4 m2, dan wordt er achteraf een lengte-toeslag in rekening gebracht. Mocht je een dergelijke ruit willen bestellen, vraag dan eerst bij ons een offerte aan door een bericht te sturen naar info@glaswebwinkel.nl

Bestel je mat glas bij Glaswebwinkel.nl, dan leveren wij het op maat bij je thuis. Kijk voor het complete aanbod aan (mat) glas op onze website.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Gehard satijn mat glas (Plat Poly geslepen)” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U vindt misschien ook leuk…