120-530dc662-153c-45da-a825-4c89c0a8090f

Figuur- / Draadglas

Vanaf €66.86 per m2 (incl. BTW)

Categorieën: , , ,
Tags: , ,
Prijs: €66.86 per m2 (incl. BTW)

Totaal Grootte (m²)
Product prijs
  • *Samenstelling

Aantal


Productbeschrijving

Alle soorten draadglas koopt u voordelig op Glaswebwinkel.nl.

Wat is draadglas? In het glas zijn metalen draadrasters ingelegd, wat bij glasbreuk de glasscherven bij elkaar houdt. Door deze eigenschap valt ook draadglas in de categorie veiligheidsglas, bovendien heeft dit type glas brandwerende eigenschappen. Het zal bij brand wel breken maar het metalen raster doet in dat geval zijn werk, door het glas bijeen te houden.

Een kenmerk van draadglas is dat het niet gehard kan worden. Het valt in de categorie veiligheidsglas maar kan niet zoveel kracht weerstaan als gelaagd glas of gehard glas.

Welke soorten draadglas zijn er en wat zijn de eigenschappen?

Spiegeldraadglas: Is geheel glad en er valt goed doorheen te kijken. De glasdikte is 6/7 millimeter.

S-Draadglas: ook wel genoemd E-draadglas, Engels draadglas of Blank brute (S).  Het glas heeft een bobbeling/ribbeling en je kan er moeilijk doorheen kijken. De glasdikte is 6/7 millimeter.

N-draadglas: andere namen zijn Duits draadglas ,  Blank brute glad (O). wordt vaak gebruikt in huis, kan je doorheen kijken. Het heeft een lichte bobbeling.

Bestelt u glas breder dan 3100 mm of hoger dan 3100 mm of met een totaal oppervlak groter dan 4 m2, dan wordt er achteraf een lengte-toeslag in rekening gebracht. Mocht u een dergelijke ruit willen bestellen, vraag dan eerst bij ons een offerte aan door een bericht te sturen naar info@glaswebwinkel.nl

Bestel draadglas op Glaswebwinkel.nl Wij leveren het glas voordelig en snel bij je thuis.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Figuur- / Draadglas” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U vindt misschien ook leuk…